Vlámal sa do domu a kradol.Požiar stánku s občerstvením.

10.02.2011 Celý región

Vlámal sa do domu a kradol: Na OO PZ Drienov včera o 08.00 h osobne oznámila 55 ročná žena z Košíc vlámanie do rodinného domu v obci Drienov, okres Prešov.
Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 01.02.2011 do 03.02.2011 rozbil sklenenú výplň dreveného euro okna, vošiel do neobývaného domu, kde rozbil drevený botník v chodbe. Následne prešiel do obývacej izby, odkiaľ z televízora ukradol satelitný prijímač a z priestorov komory ukradol 5ks plechoviek zaváraných broskýň a 1 ks balenia \"Nescafe Clasic\". Na priľahlom pozemku odstránil visiaci zámok na dverách garáže, otvoril garážové dvere a dvere do pivnice. Pre majiteľku domu spôsobil škodu krádežou a poškodením vo výške 230-EUR. Policajti z Drienova začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Požiar stánku s občerstvením:
Z doposiaľ nezistených príčin došlo včera (9.2.2011) v čase okolo 04:45 h k požiaru predajného stánku rýchleho občerstvenia na Nemocničnej ulici v Humennom. Plamene zničili celý stánok , čím pre majiteľku prevádzky vznikla škoda vo výške najmenej 10.000-EUR . Na miesto činu bol prítomný zisťovateľ príčin požiaru, ktorý nevylúčil cudzie zavinenie. Prípad vyšetrujú humenskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.
 

Vyberte región